Help
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Copilot Lvl 2
Message 1 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

I am having problems with issue 3 of this course. I am adding a list to the HTML code but when I do pull request it says I need approval by a reviewer. I don't know what I am doing wrong. 

5 Replies
Community Manager
Message 2 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

Hi @alanmc979,

 

I've moved your comment to the GitHub Learning Lab board as its own new topic in order to get you better help, faster. This board is specifically meant for questions about GitHub Learning Lab, and you should see a response quicker here :)

Mark helpful posts with Accept as Solution to help other users locate important info. Don't forget to give Kudos for great content!

Copilot Lvl 2
Message 3 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

Same problem here. Normally, the 'bot' replies with the next step, but it doesn't seem to trigger. Tried restarting the tutorial multiple times, but did not fix the issue. 

 

 

edit: It's step 9 of the "introduction to html"-tutorial.

Moderator
Message 4 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

Sorry about this, folks! Could you let me know if it's happening now? 

Copilot Lvl 2
Message 5 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

yes it is still happening the bot doesn't replied

Moderator
Message 6 of 6

Re: Event Feature: "Introduction to HTML" course on GitHub Learning Lab

I'm so sorry this is happening, @alanmc979. I marked that step as completed for you. The next step is to add some links. Try adding a link in that PR (if you need some help with that, the syntax is <a href="github.com">GitHub</a>) and it should pick it back up. If it doesn't, the easiest thing would probably be to unregister from the course by clicking the button at the top right, checking the box to delete your repo, and re-register. We noticed the bot was taking a while to respond to folks over the weekend, so my guess is that's what happened to you as well. We're looking into it, but I don't want you to be stuck while you're waiting.