Help
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Copilot Lvl 2
Message 1 of 3

Failure with a large query on production server, works locally

I'm developping a status page for the Yii Framework, and I end up performing a large query:

  https://gist.github.com/machour/4f9f2bb014607b18367f447e1f76e4fa

 

This works fine on my computer, and a teammate computer, but fails running on the production server.

Error reported is: 'A query attribute must be specified and must be a string.'

 

Running this query through the Explorer, I get a bad request.

I changed line endings, added spaces even though they are not needed, it still fails.

When I remove some repositories, at some point the query succeed. Running it again fails.

 

Any clue what might be going on?

2 Replies
Community Manager
Message 2 of 3

Re: Failure with a large query on production server, works locally

Hey @machour,

 

Thanks for being here! At first glance, I believe this to be a server/data mismatch issue as explained in this post. Hopefully, someone else has an experience in their own workflow to add.

Thanks for being here, sharing, and keeping our community awesome!
Best,
AndreaG

Mark helpful posts with Accept as Solution to help other users locate important info. Don't forget to give Kudos for great content!

Copilot Lvl 2
Message 3 of 3

Re: Failure with a large query on production server, works locally

I don't think that is the case @AndreaGriffiths11 as I don't have any schema or data on my server, and I'm just performing a query that works fine on 3 setups, but not on my production server, with the exact same code.