Why title tag is not showing on my website's tab

Hello,

My website is hosted here on GitHub and although the title tag shows up locally, it does not on my tab’s website. I moved around some HTML code, no success. If anyone has a cue please that’s be greatly appreciated. Here’s the meta:


\<!DOCTYPE html\>  
\<html lang=“en”\>

\<head\>

\<title\>Lila Ait \</\> Web Developer\</title\>

\</head\>

\<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --\>  
\<script async src=“https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-140386734-1“\>\</script\>  
\<script\>  
window.dataLayer = window.dataLayer || [];  
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}  
gtag(‘js’, new Date());  
gtag(‘config’, ‘UA-140386734-1’);  
\</script\>

\<meta charset=“utf-8”\>  
\<meta name=“viewport” content=“width=device-width, initial-scale=1, shrink-to-fit=no”\>  
\<meta name=“Web Portfolio” content=“”\>  
\<meta name=“Lila Ait” content=“”\>

\<!-- Custom fonts for this theme --\>  
\<link href=“vendor/fontawesome-free/css/all.min.css” rel=“stylesheet” type=“text/css”\>

\<link href=“[https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat:400,700”](https://fonts.googleapis.com/css?family=Montserrat:400,700”) rel=“stylesheet” type=“text/css”\>  
\<link href=“[https://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:400,700,400italic,700italic”](https://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:400,700,400italic,700italic”) rel=“stylesheet” type=“text/css”\>

\<!-- Theme CSS --\>  
\<link href=“css/freelancer.min.css” rel=“stylesheet”\>  
\<link href=“css/freelancer.css” rel=“stylesheet”\>

\<!--Particles Background--\>  
\<link rel=“stylesheet” href=“[https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/normalize/5.0.0/normalize.min.css”](https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/normalize/5.0.0/normalize.min.css”)\>  
\<link rel=“stylesheet” href=“css/particles.css”\>

\<!--Naviguation--\>  
\<!--Icons Buttons--\>  
\<link rel=‘stylesheet’ href=‘[https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.8.0/css/all.min.css’](https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.8.0/css/all.min.css’)\>  

I have also removed </>, still not showing up

I must be dense, I don’t understand the problem, especially this phrase: “it does not on my tab’s website”.

I see the title as specified in my browser tab (and even the tooltip!):

I’m using Chrome and Brave. Which browser are you using? What exactly are you expecting to happen?

1 Like