Project boards lose all cards

This is happened a few times over the past few months and has always resolved itself after a day or two, and I’m wondering if anyone else has seen it or knows the cause. I have one project with 30 or so cards in 3 columns. Sometimes I’ll log in and all the cards are gone. It just happened again and it’s stressful. Once I was able to access them from another PC, and the other times they show up after some time. As of now they haven’t reappeared this time.

Success, found a browser tab on another system logged into github and it has all the cards. Quickly saved as a static page. Moving to a different app – can’t handle the stress of a web app that does not reflect accurate content for a single account across multiple browsers/platforms.

:wave: Welcome!

I’m sorry you’re having this trouble - that is definitely alarming. I’ve had a good look around and I haven’t seen other reports of this.

To clarify (just so we’re definitely on the same page):

  • You created a project board and it has 30 or so cards in 3 columns
  • Sometimes when you open it, none of the cards are visible, the board still is
  • Usually the cards reappear, but this time they did not

Could you confirm you’re using a supported browser?

Thanks for responding and glad to hear it’s just me! Your bulleted summary is accurate. For reference, I’m using Firefox 77.0.1 and Chrome 83.0.4103.106 on the system that still had one tab with the correct content (others did not), Firefox 87.0.0-rc.1 on mobile and Firefox 78.9.0esr on another system.