Missing css with sveltekit

I have a project repo under a user repo.
So there is norricorp.github.io (a svelte app) and norricorp.github.io/sveltekit (a test website). The former works fine. But the latter does not have any styling for the navigation.
Entering the website, I get the following error in the console.

Loading module from _app/start-248e1695.js was blocked because of a disallowed MIME type (“text/html”). sveltekit

If I use the navigation (which does as expected) I get the following errors

GET _app/assets/start-a8cd1609.css        [HTTP/2 404 Not Found 9ms]

more like this

Loading module from _app/start-248e1695.js was blocked because of a disallowed MIME type (“text/html”). settings

(Note I had to amend the URL as I am only allowed to raise a post with two links)
I suspect the problem lies in the svelte.config.js file

kit: {
        target: '#svelte',
        paths: {
            base: '/sveltekit',
            assets: '/sveltekit'
        },      
        adapter: adapter({
            pages: 'build',  // path to public directory
            assets: 'build',  // path to public directory
            fallback: null
        })
    }

Initially, paths was set ‘/’ or ‘./’ which caused navigation to use either norricorp.github.io–settings (does not exist) or norricorp.github.io–sveltekit–settings–settings (same again). But navigation does now work with the above values but no formatting.

The generated index.html file is within the repo on the gh-pages branch.

I have cleared the cache.

I deleted the .nojekyll file and forgot to replace it. My fault.