Error creating blob: Not Found (404)

Hello everyone! I have problems with site-maven-plugin. Recently deploy worked fine, but now it gives an error(

I am using Maven 3.6, and my settings.xml file location is C:\Users\serg\.m2

My POM file:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
         xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 https://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
    <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
    <parent>
        <groupId>org.springframework.boot</groupId>
        <artifactId>spring-boot-starter-parent</artifactId>
        <version>2.4.1</version>
        <relativePath/>
    </parent>
    <groupId>com.javastream</groupId>
    <artifactId>bitrix24-java</artifactId>
    <version>0.0.1-SNAPSHOT</version>
    <name>bitrix24-java</name>
    <description>bitrix24 java API</description>

    <properties>
        <java.version>1.8</java.version>
        <github.global.server>github</github.global.server>
    </properties>

    <distributionManagement>
        <repository>
            <id>internal.repo</id>
            <name>Temporary Staging Repository</name>
            <url>file://${project.build.directory}/mvn-repo</url>
        </repository>
    </distributionManagement>

    <dependencies>
        <dependency>
            <groupId>org.springframework.boot</groupId>
            <artifactId>spring-boot-starter</artifactId>
        </dependency>

        <dependency>
            <groupId>org.springframework.boot</groupId>
            <artifactId>spring-boot-starter-test</artifactId>
            <scope>test</scope>
        </dependency>
    </dependencies>

    <build>
        <plugins>
            <plugin>
                <artifactId>maven-deploy-plugin</artifactId>
                <version>2.8.2</version>
                <configuration>
                    <altDeploymentRepository>internal.repo::default::file://${project.build.directory}/mvn-repo</altDeploymentRepository>
                </configuration>
            </plugin>
            <plugin>
                <groupId>com.github.github</groupId>
                <artifactId>site-maven-plugin</artifactId>
                <version>0.12</version>
                <configuration>
                    <message>Maven artifacts for ${project.version}</message>
                    <noJekyll>true</noJekyll>
                    <outputDirectory>${project.build.directory}/mvn-repo</outputDirectory>
                    <branch>refs/heads/mvn-repo</branch>
                    <includes><include>**/*</include></includes>
                    <repositoryName>bitrix24-java</repositoryName>
                    <repositoryOwner>JavaStream</repositoryOwner>
                </configuration>
                <executions>
                    <execution>
                        <goals>
                            <goal>site</goal>
                        </goals>
                        <phase>deploy</phase>
                    </execution>
                </executions>
            </plugin>
        </plugins>
    </build>

</project>