content card plugin

We have been using the content card plugin for 2 years in one of our websites, we decided to change the look of website and we cloned the website in to different cpanel account but the same server provider with new domain name and we updated the url in the cloned website and everything was looking good.

Yesterday I noticed that some of the card showing the title and excerpt but not the featured image in content card, Although the post has featured image.

I checked the plugins and Theme conflict by inactivating them, but the problem exists. I also created new post and used the short code from content card, but it does not show the image.

How can I solve this problem?

Hi @soheylak,

This post was moved to a different board that fits your topic of discussion a bit better. This means you’ll get better engagement on your post, and it keeps our community organized so users can more easily find information.

As you’ll notice, your topic is now here in the Project Development Help and Advice board. No action is needed on your part; you can continue the conversation as normal here.

Additionally,it sounds like you’re looking for help with a specific project hosted on GitHub. While it’s definitely possible another GitHub user might have run into this same issue and can help, the GitHub Community Forum focuses primarily on topics related to GitHub itself or collaboration on project development and ideas. We want to make sure you’re getting the best support you can, but this forum may not be the right place for this particular topic. I’d recommend checking the project’s README for instructions on how to best get support; a lot of projects will have you submit issues to their repo or provide email addresses for contact.

Best of luck!